Nieuwsrubriek
Nieuwsrubriek

Tandarts aan huis

Met de groeiende vergrijzing binnen de gemeente wordt het voor veel mensen lastig om naar een tandarts te gaan. Veel senioren stellen daarom behandelingen uit met alle gevolgen van dien. Tandarts Oudhuis komt daarom graag bij u langs in het verzorgingshuis om te kijken naar een passende oplossing! Voor het maken van een afspraak bij u thuis kunt u terecht bij onze receptie. Het telefoonnummer is: 0229 540270.  

KIES te gast

Tandarts Van Westen werd uitgenodigd voor een gastles op basisschool Geert Holle in Berkhout. Er was een thema over het lichaam en daar sloot een bezoek over de mond goed bij aan.

Groep 4 en 5 hadden vragen voorbereid en kregen plaqueverklikkers om te kijken of er goed gepoetst was. Bij groep 3 werd live naar een wiebeltand gekeken! Tussendoor konden de kleuters van juf Thea de verleiding niet weerstaan om ook vragen te stellen over het wisselen van tanden. 

Het was een leuke ochtend! Bedankt voor de uitnodiging juf Elena!

 

  

VGZ out, Famed in 

VGZ is jarenlang een goede partner geweest van ons. Helaas hebben zij vanaf 2017 besloten om geen betaalovereenkomsten meer af te sluiten voor tandartsen. Om de extra administratie die daardoor op ons afkomt niet te kostte te laten gaan van uw zorg hebben we ervoor gekozen om in zee te gaan met facturatiebedrijf Famed. Hoe gaat het in zijn werk? De rekeningen worden overgedragen aan Famed en deze gaat na welke vergoeding geldt in uw situatie. Wanneer er een restbedrag overblijft neemt Famed contact met u op. Met een duidelijk overzicht krijgt u inzicht in de vergoeding en de mogelijkheden om het restbedrag te betalen aan Famed. Dus ook voor u een extra service: het is niet meer nodig om rekeningen in te dienen bij de verzekeraar. Uiteraard blijft het mogelijk om een rekening na de behandeling te pinnen. Kijk voor meer informatie op: http://www.famed.nl/

KIES "GEWOON GAAF"

Misschien heeft u het gelezen in de krant: wij werken via de methode van "gewoon gaaf". Op die manier kunnen we 

de individuele zorg geven die nodig is. We zien steeds vaker gaatjes in melkgebitten. Het behandelen van deze gaatjes op de 'oude' manier kan voor kinderen traumatisch zijn: veel ouders kennen de schooltandarts nog wel. Wij willen graag de mondgezondheid van uw kind verbeteren zodat vulbehandelingen niet meer nodig zijn: dat is het doel! Gewoon gaaf gaat ervan uit dat er een risicoinventarisatie plaatsvindt bij uw kind. Op basis van die inventarisatie stellen we een termijn op om voor controle te komen. Dus wanneer er een laag risico voor gaatjes is dan verlengen we de termijn en wanneer er een hoog risico is dan helpen we vaker. Op die manier willen we de noodzaak voor het vullen van gaatjes verminderen. Voor meer informatie kijk op website: www.gewoon-gaaf.nl/

KIES helpt

Tandartspraktijk KIES is sponsor van het zorgproject "Het Beterboek". Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Westfriesgasthuis gratis Het Beterboek van Bureau Metéau uitgereikt. In de receptieruimte is het Beterboek ook aanwezig om te lezen. Daarnaast sponsoren we in 2018: de fancy fair van 't Gilde en voetbalclub RKEDO. Een beter milieu begint NU dus onze praktijk maakt bewust gebruik van duurzame, 100% groene energie.