Nieuwsrubriek
Nieuwsrubriek

Corona maatregelen

Iedereen is intussen doordrongen van het feit dat we met zijn allen samen moeten werken om het corona virus het hoofd te bieden. Ook binnen onze praktijk hebben we onze maatregelen aangepast aan de situatie. Zo is bijvoorbeeld de receptie aangepast en zijn de zitplaatsen op 1,5 meter afstand van elkaar. De receptioniste zal u begeleiden waar u kunt plaatsnemen en gezondheidsvragen stellen (een triage). Daarnaast desinfecteert u uw handen. Wanneer u twijfelt aan uw gezondheid vertrouwen wij erop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en telefonisch contact opneemt. Wanneer u wilt pinnen dan graag contactloos: contant geld nemen wij niet aan. 

Tandarts aan huis

Met de groeiende vergrijzing binnen de gemeente wordt het voor veel mensen lastig om naar een tandarts te gaan. Veel senioren stellen daarom behandelingen uit met alle gevolgen van dien. Tandarts Oudhuis komt daarom graag bij u langs in het verzorgingshuis om te kijken naar een passende oplossing! Voor het maken van een afspraak bij u thuis kunt u terecht bij onze receptie. Het telefoonnummer is: 0229 540270.  

Famed out, Infomedics in

Sinds 2017 hebben we een samenwerking met Famed die de facturatie voor ons verzorgd. In 2020 is Famed overgegaan in het bedrijf Infomedics. Het doel is nog steeds hetzelfde: de facturatie wordt overgenomen voor ons, maar het zal op een andere manier gaan als u gewend bent van Famed. Veel zal digitaal verzonden worden en u zal een mail ontvangen met de vraag om een onvergoed deel van de behandeling aan Infomedics te betalen. Mochten er vragen zijn over uw factuur dan kunt u terecht bij de helpdesk van Infomedics telefoonnummer: 036 203 1900. 

KIES "GEWOON GAAF"

Misschien heeft u het gelezen in de krant: wij werken via de methode van "gewoon gaaf". Op die manier kunnen we 

de individuele zorg geven die nodig is. We zien steeds vaker gaatjes in melkgebitten. Het behandelen van deze gaatjes op de 'oude' manier kan voor kinderen traumatisch zijn: veel ouders kennen de schooltandarts nog wel. Wij willen graag de mondgezondheid van uw kind verbeteren zodat vulbehandelingen niet meer nodig zijn: dat is het doel! Gewoon gaaf gaat ervan uit dat er een risicoinventarisatie plaatsvindt bij uw kind. Op basis van die inventarisatie stellen we een termijn op om voor controle te komen. Dus wanneer er een laag risico voor gaatjes is dan verlengen we de termijn en wanneer er een hoog risico is dan helpen we vaker. Op die manier willen we de noodzaak voor het vullen van gaatjes verminderen. Voor meer informatie kijk op website: www.gewoon-gaaf.nl/

KIES helpt

Tandartspraktijk KIES is sponsor van het zorgproject "Het Beterboek". Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Westfriesgasthuis gratis Het Beterboek van Bureau Metéau uitgereikt. In de receptieruimte is het Beterboek ook aanwezig om te lezen. Daarnaast sponsoren we in 2021: de kermis in De Goorn en voetbalclub RKEDO. Een beter milieu begint NU dus onze praktijk maakt bewust gebruik van duurzame, 100% groene energie.