Even voorstellen
Het team
 

 Dennis van Westen, tandarts 

BIG nr. 89061375102 

 

 

Inmiddels 16 jaar afgestudeerd en in een aantal praktijken werkzaam geweest in Hoorn en Heerhugowaard. In 2006 heb ik de praktijk opgestart in Avenhorn en in 2011 de verhuizing gerealiseerd naar de praktijk in De Goorn.

  

  Suzan Oudhuis, tandarts

BIG nr. 89914037202 

 

 

Hallo, mijn naam is Suzan Oudhuis; ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en sinds 2011 komen werken in de praktijk. Naast de normale werkzaamheden van een tandarts leg ik me graag toe op de ouderenzorg.  

  

 Muus Evers, tandarts

BIG nr. 69923594802 

 

 

 

Ik ben Muus Evers en heb altijd al in de medische sector willen werken. Twee jaar geleden afgestudeerd als tandarts aan het ACTA, Amsterdam. Sinds 2020 bij tandartspraktijk KIES komen werken en daarnaast ook nog werkzaam als docent aan het ACTA. De combinatie van zelf behandelingen doen en de volgende generatie tandartsen opleiden spreken mij erg aan. 

  

Farah Eslami, tandarts 

BIG nr. 69924811602 

 

 

 

Mijn naam is Farah Eslami, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds mijn zesde levensjaar droomde ik er al van om tandarts te worden. Helaas werd ik niet direct toegelaten tot de studie Tandheelkunde maar duurde dit een aantal jaar. In de tussentijd heb ik mijn bachelor in Rechtsgeleerdheid behaald en in 2015 tevens mijn master in Gezondheidsrecht behaald, beiden aan de UvA.  In de toekomst hoop ik dit te combineren met Tandheelkunde. Sinds juli 2018 ben ik officieel afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Ik heb ontzettend veel zin en gemotiveerd om als tandarts aan het werk te gaan bij tpKIES! 

 

 

  

  Nienke, receptioniste   

 

 

 

 

Alweer 27 jaar ervaring als (preventie)tandartsassistent waarbij ik veel heb geleerd, ik ben er sinds de verhuizing bij. Vanwege een hernia werd het assisteren te zwaar, maar nu kan ik mijn kennis inzetten aan de balie.  

  
 
Marije, receptioniste 
 Al jaren actief als receptioniste, maar niet specifiek in de tandheelkunde. In 2018 ben ik het team komen versterken en heb ik gemerkt hoeveel erbij komt kijken om in een tandartspraktijk te werken. Het is een geweldige uitdaging, een waar ik aan toe was en met beide handen aangrijp.   

 

 

Yvette, receptioniste

 

 

 

Al heel wat jaren actief als receptioniste in tandartspraktijken en in een ver verleden ook al samengewerkt met Dennis in een praktijk in Heerhugowaard. Sinds 2020 hebben we elkaar weer gevonden. Precies op het moment dat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik help u graag aan de balie.

 

 

  Wendy, preventieassistente

Sinds augustus 2010 versterk ik het team. Ik heb al veel ervaring opgedaan in een grote groepspraktijk. Verder heb ik doorgestudeerd om ook zelfstandig handelingen te mogen doen als preventie assistente.

 

 

 Lisette, preventieassistente 

Ik heb een achtergrond in de kindertandheelkunde. Zowel bij een pedodontoloog (een kindertandarts), als bij orthodontiepraktijken. Alhoewel ik altijd een voorliefde zal houden voor behandelingen bij kinderen, wil ik nu mijn horizon verbreden. Bij de orthodontiepraktijken heb ik zelfstandig leren werken en ik zal dus naast het assisteren van de tandartsen ook preventie werk verrichten. 

  


  
Danielle, preventieassistente
Sinds 2018 ben ik het team komen versterken nadat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken ervaring opgedaan in zowel assisteren, orthodontie en preventiewerkzaamheden. In deze praktijk zal ik me weer richten op de basis: preventie. ik zie u graag in de stoel! 
  

Franka, preventieassistente 

Ik heb een opleiding in de zang en dans maar zocht daarnaast een andere uitdaging. Deze vond ik via een goede vriend in de tandheelkunde. Inmiddels 4 jaar actief als tandartsassistent en in 2018 bij het team gekomen. In 2019 heb ik de opleiding tot preventie assistent gedaan om ook zelfstandig handelingen aan de stoel te kunnen doen. 
 

 

 

 
 

 Elly, assistente

 Sinds juni 2008 werkzaam in de praktijk. Ik was eigenlijk al gestopt met werken, na jarenlang op de KNO-afdeling werkzaam te zijn geweest, maar kon het niet laten om opnieuw in de zorg bezig te zijn.

     Wendy Pater, mondhygiëniste

 

 

Sinds 15 jaar werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist. Met veel plezier help ik samen met mijn patiënten de mond gezond te maken of te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Daarvoor geef ik hen voorlichting, instructies en adviezen over de mondverzorging. Voor meer informatie

 http://www.mondhygienist-wendypater.nl/