Even voorstellen
Het team


 

 

Dennis van Westen, tandarts 

BIG nr. 89061375102 

 

 

Inmiddels 18 jaar afgestudeerd en in een aantal praktijken werkzaam geweest in Hoorn en Heerhugowaard. In 2006 heb ik de praktijk opgestart in Avenhorn en in 2011 de verhuizing gerealiseerd naar de praktijk in De Goorn.

  

 

 

Suzan Oudhuis, tandarts

BIG nr. 89914037202 

 

 

Hallo, mijn naam is Suzan Oudhuis; ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en sinds 2011 komen werken in de praktijk. Naast de normale werkzaamheden van een tandarts leg ik me graag toe op de ouderenzorg.  

  

 

 

  

 

 

  

 

 

Jolanda, receptioniste 

 

Al 40 jaar actief als tandartsassistent en nu is het tijd om al die kennis in te zetten om u te helpen aan de balie. 

  
 
Marije, receptioniste 
 Al jaren actief als receptioniste, maar niet specifiek in de tandheelkunde. In 2018 ben ik het team komen versterken en heb ik gemerkt hoeveel erbij komt kijken om in een tandartspraktijk te werken. Het is een geweldige uitdaging, een waar ik aan toe was en met beide handen aangrijp.   

 

 


Yvette, receptioniste

 

 

 

Al heel wat jaren actief als receptioniste in tandartspraktijken en in een ver verleden ook al samengewerkt met Dennis in een praktijk in Heerhugowaard. Sinds 2020 hebben we elkaar weer gevonden. Precies op het moment dat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik help u graag aan de balie.

 

 

 

Justine, assistente 

Hallo, ik ben Justine een heb al in een aantal praktijken gewerkt waarbij ik erachter ben gekomen dat een groepspraktijk beter bij mij ligt als een solo praktijk. Door een verhuizing ben ik in 2021 bij het team van tpKIES gekomen.

 

 

 

Larissa, preventieassistente 

In de afgelopen jaren heb ik me van assistente opgewerkt naar preventie assistente. Dus u kunt me terugvinden aan de zijde van de tandartsen, maar ook zelfstandig zien behandelen. De filosofie van GewoonGaaf staat me erg aan en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.   

  
Elly, assistente 
Sinds juni 2008 werkzaam in de praktijk. Ik was eigenlijk al gestopt met werken, na jarenlang op de KNO-afdeling werkzaam te zijn geweest, maar kon het niet laten om opnieuw in de zorg bezig te zijn.
  
Wendy Pater, mondhygiëniste 

Sinds 15 jaar werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist. Met veel plezier help ik samen met mijn patiënten de mond gezond te maken of te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Daarvoor geef ik hen voorlichting, instructies en adviezen over de mondverzorging. Voor meer informatie

 http://www.mondhygienist-wendypater.nl/

  

 

Franka, preventieassistente 

Ik heb een opleiding in de zang en dans maar zocht daarnaast een andere uitdaging. Deze vond ik via een goede vriend in de tandheelkunde. Inmiddels 4 jaar actief als tandartsassistent en in 2018 bij het team gekomen. In 2019 heb ik de opleiding tot preventie assistent gedaan om ook zelfstandig handelingen aan de stoel te kunnen doen.