Even voorstellen
Het team
 

 Dennis van Westen, tandarts 

BIG nr. 89061375102 

 

 

Inmiddels 15 jaar afgestudeerd en in een aantal praktijken werkzaam geweest in Hoorn en Heerhugowaard. In 2006 heb ik de praktijk opgestart in Avenhorn en in 2011 de verhuizing gerealiseerd naar de praktijk in De Goorn.

  

  Suzan Oudhuis, tandarts

BIGnr. 89914037202 

 

 

Hallo, mijn naam is Suzan Oudhuis; ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en sinds 2011 komen werken in de praktijk. Naast de normale werkzaamheden van een tandarts leg ik me graag toe op de ouderenzorg.  

  

 

 

  

Farah Eslami, tandarts 

BIGnr. 69924811602 

 

 

 

Mijn naam is Farah Eslami, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds mijn zesde levensjaar droomde ik er al van om tandarts te worden. Helaas werd ik niet direct toegelaten tot de studie Tandheelkunde maar duurde dit een aantal jaar. In de tussentijd heb ik mijn bachelor in Rechtsgeleerdheid behaald en in 2015 tevens mijn master in Gezondheidsrecht behaald, beiden aan de UvA.  In de toekomst hoop ik dit te combineren met Tandheelkunde. Sinds juli 2018 ben ik officieel afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Ik heb ontzettend veel zin en gemotiveerd om als tandarts aan het werk te gaan bij tpKIES! 

 

 

  

  Nienke, receptioniste   

 

 

 

 

Alweer 26 jaar ervaring als (preventie)tandartsassistent waarbij ik veel heb geleerd, ik ben er sinds de verhuizing bij. Vanwege een hernia werd het assisteren te zwaar, maar nu kan ik mijn kennis inzetten aan de balie.  

  
 
Marije, receptioniste 
 Al jaren actief als receptioniste, maar niet specifiek in de tandheelkunde. In 2018 ben ik het team komen versterken en heb ik gemerkt hoeveel erbij komt kijken om in een tandartspraktijk te werken. Het is een geweldige uitdaging, een waar ik aan toe was en met beide handen aangrijp.   

 

 

 Danielle, preventieassistente

 

 

Sinds 2018 ben ik het team komen versterken nadat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken ervaring opgedaan in zowel assisteren, orthodontie en preventiewerkzaamheden. In deze praktijk zal ik me weer richten op de basis: preventie. ik zie u graag in de stoel! 

 

 

  Wendy, preventieassistente

Sinds augustus 2010 versterk ik het team. Ik heb al veel ervaring opgedaan in een grote groepspraktijk. Verder heb ik doorgestudeerd om ook zelfstandig handelingen te mogen doen als preventie assistente.

 

 

 Lisette, preventieassistente 

Ik heb een achtergrond in de kindertandheelkunde. Zowel bij een pedodontoloog (een kindertandarts), als bij orthodontiepraktijken. Alhoewel ik altijd een voorliefde zal houden voor behandelingen bij kinderen, wil ik nu mijn horizon verbreden. Bij de orthodontiepraktijken heb ik zelfstandig leren werken en ik zal dus naast het assisteren van de tandartsen ook preventie werk verrichten. 

  
 
Bianca, preventieassistsente 
 Na de assistentenopleiding een periode gewerkt op de universiteit bij de opleiding tandheelkunde. Uiteindelijk doorgeleerd voor orthodontie assistent. Na vele jaren dit met plezier gedaan te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en vond deze in 2018 bij tpKIES. Hier zal ik ook zelfstandig handelingen uitvoeren om de tandarts te ondersteunen.
  
 
Marcia, preventieassistente 
 Inmiddels 12 jaar actief als preventieassistente en via via in 2018 het team komen versterken. De diversiteit en zelfstandgheid trekken mij enorm in de tandartspraktijk en naast assisteren zult u mij ook kunnen aantreffen tijdens preventie behandelingen.
  

 


     Elly, assistente

Sinds juni 2008 werkzaam in de praktijk. Ik was eigenlijk al gestopt met werken, na jarenlang op de KNO-afdeling werkzaam te zijn geweest, maar kon het niet laten om opnieuw in de zorg bezig te zijn.

  

Franka, assistente

Ik heb een opleiding in de zang en dans maar zocht daarnaast een andere uitdaging. Deze vond ik via een goede vriend in de tandheelkunde. Inmiddels 3 jaar actief als tandartsassistent en in 2018 bij het team gekomen. 

 

 

     Wendy Pater, mondhygiëniste

 

 

Sinds 15 jaar werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist. Met veel plezier help ik samen met mijn patiënten de mond gezond te maken of te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Daarvoor geef ik hen voorlichting, instructies en adviezen over de mondverzorging. Voor meer informatie

 http://www.mondhygienist-wendypater.nl/