Even voorstellen
Het team


 

 

Dennis van Westen, tandarts 

BIG nr. 89061375102 

 

 

Inmiddels 18 jaar afgestudeerd en in een aantal praktijken werkzaam geweest in Hoorn en Heerhugowaard. In 2006 heb ik de praktijk opgestart in Avenhorn en in 2011 de verhuizing gerealiseerd naar de praktijk in De Goorn.

  

 

 

Suzan Oudhuis, tandarts

BIG nr. 89914037202 

 

 

Hallo, mijn naam is Suzan Oudhuis; ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en sinds 2011 komen werken in de praktijk. Naast de normale werkzaamheden van een tandarts leg ik me graag toe op de ouderenzorg.  

 

Alicia Alonso de Armiño Riaño, tandarts 

BIG nr. 19920335802

 Ik ben Alicia geboren in Bilbao, Spanje in 1990. In 2015 heb ik, met grote onderscheiding, mijn diploma master in de tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Basqueland, Bilbao.Sinds 2016-2022 heb ik in verschillende praktijken in Nederland en België als algemeen tandarts gewerkt.

 

Sinds 2022 ben ik het team komen versterken bij tandartspraktijk KIES

 

 

 

Claudia Fernandez Cañizares

BIG nr. 89921605802 

 

 

 

 

Mijn naam is Claudia Fernández, ik ben een Spaanse tandarts die al enkele jaren in Nederland woont en werkt. In deze jaren heb ik mij gespecialiceerd in de velden waar ik meer affiniteit mee heb: wortelkanaalbehandelingen en esthetiek. Op dit moment volg ik een opleiding orthodontie. Als tandarts vind ik het belangrijk een goede comunicatie met mijn patienten te hebben om zorg op maat te kunnen geven 

   

  

 

 

Marije, receptioniste  

 

 

 

 

Al jaren actief als receptioniste, maar niet specifiek in de tandheelkunde. In 2018 ben ik het team komen versterken en heb ik gemerkt hoeveel erbij komt kijken om in een tandartspraktijk te werken. Het is een geweldige uitdaging, een waar ik aan toe was en met beide handen aangrijp.  

  

 

 

 

 

Yvette, receptioniste 

 

 

 

 

Al heel wat jaren actief als receptioniste in tandartspraktijken en in een ver verleden ook al samengewerkt met Dennis in een praktijk in Heerhugowaard. Sinds 2020 hebben we elkaar weer gevonden. Precies op het moment dat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik help u graag aan de balie.  

 

  
 
Jolanda, receptioniste
Al 40 jaar actief als tandartsassistent en nu is het tijd om al die kennis in te zetten om u te helpen aan de balie. 

 

 

Larissa, preventieassistente  

 

 

 

In de afgelopen jaren heb ik me van assistente opgewerkt naar preventie assistente. Dus u kunt me terugvinden aan de zijde van de tandartsen, maar ook zelfstandig zien behandelen. De filosofie van GewoonGaaf staat me erg aan en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.  

 

 

 Justine, assistente   

 

Hallo, ik ben Justine een heb al in een aantal praktijken gewerkt waarbij ik erachter ben gekomen dat een groepspraktijk beter bij mij ligt als een solo praktijk. Door een verhuizing ben ik in 2021 bij het team van tpKIES gekomen. 

 

 

  Samantha, assistente 

Sinds 6 jaar actief in de tandheelkunde, maar dan als tandtechnicus. Ik heb met veel plezier gewerkt in een lab, met de voorkeur voor kroon- en brugwerk .

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik aan het omscholen voor de andere kant van de tandheelkunde. De kant met direct contact met patienten waarbij ik samen met de tandarts wil zorgen voor de best mogelijke behandeling. En wie weet helpt mijn technische inzicht wel bij het maken van die ene perfecte kroon of brug! 

  
Naoual, preventieassistent
Al 20 jaar werkzaam als tandartsassistent en daarbij ook ervaring opgedaan om zelfstandig handelingen uit te kunnen voeren aan de stoel. Sinds februari 2023 ben ik begonnen bij tandartspraktijk KIES.
  
Wendy Pater, mondhygiëniste 

Sinds 15 jaar werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist. Met veel plezier help ik samen met mijn patiënten de mond gezond te maken of te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Daarvoor geef ik hen voorlichting, instructies en adviezen over de mondverzorging. Voor meer informatie

 http://www.mondhygienist-wendypater.nl/