Even voorstellen
Het team
 

 Dennis van Westen, tandarts 

 

 

Inmiddels 14 jaar afgestudeerd en in een aantal praktijken werkzaam geweest in Hoorn en Heerhugowaard. In 2006 heb ik de praktijk opgestart in Avenhorn en in 2011 de verhuizing gerealiseerd naar de praktijk in De Goorn.

  

  Suzan Oudhuis, tandarts

 

 

Hallo, mijn naam is Suzan Oudhuis; ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en sinds 2011 komen werken in de praktijk. Naast de normale werkzaamheden van een tandarts leg ik me graag toe op de ouderenzorg.  

  

 

 

Via deze weg wil ik mij alvast kort voorstellen.

Mijn naam is Brian Groenewegen en ben in 2012 afgestudeerd aan het ACTA te Amsterdam. Daarna ben ik direct begonnen bij verschillende praktijken in de regio West-Friesland. Het contact met de mensen en de afwisselende behandelingen maakt het werk voor mij zo leuk. Preventie, aandacht voor de patiënt en een duidelijke uitleg staan hoog in het vaandel om zo in overleg een geschikt behandelplan te maken en een gezonde gebitssituatie te creëren/behouden.

Tot snel in de praktijk. 

  

 

 

 

 

Mijn naam is Farah Eslami, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds mijn zesde levensjaar droomde ik er al van om tandarts te worden. Helaas werd ik niet direct toegelaten tot de studie Tandheelkunde maar duurde dit een aantal jaar. In de tussentijd heb ik mijn bachelor in Rechtsgeleerdheid behaald en in 2015 tevens mijn master in Gezondheidsrecht behaald, beiden aan de UvA.  In de toekomst hoop ik dit te combineren met Tandheelkunde. Sinds juli 2018 ben ik officieel afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Ik heb ontzettend veel zin en gemotiveerd om als tandarts aan het werk te gaan bij tpKIES! 

 

 

  

  Nienke, receptioniste   

 

 

 

 

Alweer 26 jaar ervaring als (preventie)tandartsassistent waarbij ik veel heb geleerd, ik ben er sinds de verhuizing bij. Vanwege een hernia werd het assisteren te zwaar, maar nu kan ik mijn kennis inzetten aan de balie.  

 

 

Danielle, preventieassistente Danielle, preventieassistente

 

 

Sinds 2018 ben ik het team komen versterken nadat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken ervaring opgedaan in zowel assisteren, orthodontie en preventiewerkzaamheden. In deze praktijk zal ik me weer richten op de basis: preventie. ik zie u graag in de stoel! 

 

 

  Wendy, preventieassistente

Sinds augustus 2010 versterk ik het team. Ik heb al veel ervaring opgedaan in een grote groepspraktijk. Verder heb ik doorgestudeerd om ook zelfstandig handelingen te mogen doen als preventie assistente.

 

 

 Lisette, preventieassistente 

Ik heb een achtergrond in de kindertandheelkunde. Zowel bij een pedodontoloog (een kindertandarts), als bij orthodontiepraktijken. Alhoewel ik altijd een voorliefde zal houden voor behandelingen bij kinderen, wil ik nu mijn horizon verbreden. Bij de orthodontiepraktijken heb ik zelfstandig leren werken en ik zal dus naast het assisteren van de tandartsen ook preventie werk verrichten. 

 

 

     Elly, assistente

Sinds juni 2008 werkzaam in de praktijk. Ik was eigenlijk al gestopt met werken, na jarenlang op de KNO-afdeling werkzaam te zijn geweest, maar kon het niet laten om opnieuw in de zorg bezig te zijn.

 

 

     Wendy Pater, mondhygiëniste

 

 

Sinds 15 jaar werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist. Met veel plezier help ik samen met mijn patiënten de mond gezond te maken of te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Daarvoor geef ik hen voorlichting, instructies en adviezen over de mondverzorging. Voor meer informatie

 http://www.mondhygienist-wendypater.nl/